Je tvoj cilj pridobiti nove stranke, povečati organski obisk in ustvariti več povpraševanj?

Višja pozicija, več povpraševanj

SEO je orodje, s katerim lahko dosežemo željene cilje

za skoraj vsako panogo.

SEO strategijo prilagodimo tvoji dejavnosti in tvojim poslovnim ciljem,

kjer sta nam v pomoč temejita revizija in analiza industrije, kateri opravimo predhodno.

SEO projektov se lotimo s performance-first pristopom.

S tem fokusom poskrbimo tako za vsebinski, kot tehnološki aspekt projekta.

Želiš izvedeti, kako tvojo domeno vidi Google?


  Naši SEO specialisti se bodo posvetili analizi vaše pozicije in vam brezplačno javili trenutni rezultat in vaš potencial.

  Si že pripravljen za vzpon na vrh?

  Uvrstitev na vrh rezultatov iskanja na Googlu je prestižna pozicija. Ta pozicija gradi ugled in prepoznavnost blagovne znamke in je kot takšna zelo učinkovita tudi kot dolgoročno marketinško orodje. Ljudje namreč zaupajo organskim rezultatom bolj kot pa plačljivim oglasom na Googlu. S prvimi pozicijami na Googlu se podjetje v mislih potrošnika pozicionira kot vodilni na trgu, v svoji industriji, saj imajo najvišje pozicionirane strani največ obiska in kupec se tam najdlje zadrži. To potrošniku sporoča, da imajo prve strani relevantno ponudbo in so mesto, kjer bodo našli potrebne informacije in opravili nakup.

  Na Googlu iščejo storitve in produkte ljudje, ki to dejansko rabijo in bodo nakup opravili v prihajajočem obdobju, ali pa ljudje, ki se za nakup oz. produkt zanimajo in zaenkrat iščejo le informacije. Kakor koli so to ljudje, ki imajo visoko vrednost kot potencialne stranke in skuoaj z vaši nasveti lahko opravijo pameten nakup. Osnovni cilj SEO je povečati prisotnost v ustreznih rezultatih spletnega iskanja, tako da lahko pridobite več potencialnih strank, in s tem povečate prodajo in prihodke. S tem, ko bo spletna stran prikazana na visokih pozicijah prve strani Googla, jo bo obiskalo več ljudi. Več obiskov spletne strani pa pomeni tudi več prodaje. Čeprav optimizacija seveda prinaša veliko dela in investicijo, je še vedno dolgoročno precej cenejša alternativa plačljivemu oglaševanju na spletu. Rezultati pa so pogosto boljši, saj gre za posredno oglaševanje, ki potrošnika ne odbija in mu ne vsiljuje izbire. Povprečni uporabnik Iskalnika Google ne ve, da za prvimi organskimi rezultati stoji delo in ni naključno.

  Spletno mesto se navadno optimizira na podlagi osnovnih stebrov – vsebine na strani, arhitektura strani, hitrost, prikazi v Googlu, URL-ji… kreiranje smiselnih naslovov kategorij, meta opise, in omogočiti Google pajkom, da se čim lažje in hitro premikajo po strani. Pomembno je tudi, da so opisi kategorij primerni za vašo branžo in da so uporabljene prave besede, na podlagi katerih vas lahko Google in posledično stranka najde. S On-site optimizacijo se poskrbi tudi za primerno odzivnost spletne strani (hitrost) na različnih napravah, desktop in mobil.

  Off- site optimizacija pa je del SEO optimizacije spletnih strani, ki omogoči, da se z povezavami med vsebinskimi portali in vašim spletnim mestom (Linkbuilding), zgradi spletno mrežo, ki vašo optimizirano spletno stran potiska proti samem vrhu. Povezave ustvarjamo v več globin, kar nam pomaga izstreliti spletno stran na sam vrh Iskalnika Google.

  Vi, mi, vsa podjetja, organizacije in posamezniki, ki želijo uspešno komunicirati v sodobnem digitalnem svetu. V množici ponudnikov, ki svetu ponujajo določene rešitve, morajo potrošniki najti ravno vas. Optimizacija omogoča, da na nevsiljiv in cenovno ugoden način nagovorimo potrošnike v trenutku, ko iščejo točno tisto, kar jim lahko ponudimo. To pomeni, da bo na vašo spletno stran prišel kupec, ki vaš izdelek rabi v tistem trenutku, in je zatorej za vas ta oseba zelo relevantna. Konkurenca je na Googlu kot glavnem svetovnem iskalniku vedno večja in da boste lahko tam opaženi, je potrebno zastaviti strokovno SEO strategijo, ki vas bo pripeljala do željenih rezultatov – prvih mest na Googlu za vas relevantna iskanja, več visoko potencialnih strank in več prodaje.