UX IN GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Slika pove več kot 1000 besed

Sodoben svet je svet vizualnega, zato je vizualna komunikacija ena najpomembnejših komponent marketinga, gradnje blagovnih znamk in v končni fazi tudi prodaje.

Cilj vizualne komunikacije je, da naslovnik pravilno razbere in čustveno občuti podano sporočilo, ker pa smo dandanes na vsakem koraku obdani s kopico vizualnih dejavnikov, je pomembno, da vaše sporočilo izstopa iz množice.

Kje vam lahko pomagamo?

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA (CGP) PODJETJA

CGP je primarni in najbolj močen element nastopa na trgu, ki privablja stranke, skrbi za prepoznavnost podjetja ter prinaša dodatno vrednost izdelkom, storitvam, idejam, viziji in poslanstvu podjetja.

Pri izdelave celostne grafične podobe pripravimo:

IZBOR TIPOGRAFIJ

IZDELAVA LOGOTIPA

GRAFIKA ZA VIZITKE

GRAFIČNA PODOBA SPLETNE STRANI

Poleg same funkcionalnosti spletne strani je njena grafična podoba tista, ki uporabnika prepriča, da na spletni strani ostane dovolj časa in izvede aktivnost, ki je primarni cilj (nakup, prijava na e-novice, informiranje ipd.)

Za svoje stranke pripravimo:

PRISTAJALNE STRANI

osnovne strani ter vseh podstrani

STRUKTURO SPLETNE STRANI

t. i. wireframe

UNIKATEN DIZAJN SPLETNE STRANI

namenjene neposrednemu povečevanju prodaje

SPLETNE PASICE & VIDEO OGLASI

Premišljen dizajn spletnih pasic in video oglasov lahko drastično izboljša število klikov, ki vodijo do ciljne spletne strani.

Naše oblikovanje vodijo analitični podatki, zato pripravimo več kreativ oglasov in pozorno spremljamo odzive uporabnikov, da optimiziramo strošek oglaševanja in na ciljno spletno stran privabimo kar največ potencialnih strank.

Široko bazo potencialnih spletnih strank dosežemo z oglasi na različnih spletnih straneh, Google Adwords ter družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram.

Imate izziv za nas?

Zaupajte nam projekt